Uniuni de ramură în sprijinul cooperativelor agricole – UNCSV

Uniuni de ramură în sprijinul cooperativelor agricole – UNCSV

Gratuit

Aceste materiale audio-video au fost concepute în urma evenimentului de promovare al Uniunii de Ramură Naționale a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNSCV), care a avut loc online (pe platforma Zoom) în data de 9 iunie 2024. Prezentarea UNCSV a fost susținută de Florentin Bercu, directorul executiv, și Claudiu Soare, director executiv adjunct al uniunii, care au prezentat modelul uniunilor de ramură ca organism de reprezentare formală a cooperativelor ce se subscriu unei ramuri agricole în relația cu autoritățile naționale dar și internaționale. De asemenea, reprezentanții cooperativelor prezente au avut ocazia să afle care sunt beneficiile apartenenței la această uniune, fiind o ocazie de recrutare de noi membrii pentru UNSCV. Pentru mai multe detalii despre această organizație, vă încurajăm să accesați și studiul asupra UNSCV, elaborat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj (liderul consorțiului de organizații care au inițiat și susțin rețeaua CoopNet).

Informații pentru membri

Aceasta este o listă a membrilor înscriși la acest curs

Hai să discutăm!

Contactează-ne!

Pentru orice întrebare, nu ezita să ne contactezi!

salut@coopnet.ro

0746 176 806

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru de informare și resurse!

Această platformă face parte din proiectul „CoopNet 3.0 – Creștem capacitatea cooperativelor micilor fermieri”, un proiect implementat în perioada mai 2023 – decembrie 2025 de către Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, în colaborare cu partenerii ei, Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) și Asociația Centrul Român de Politici Europene (CRPE), finanțat de către Romanian-American Foundation (RAF). Aceștia au inițiat în 2017 și susțin până în prezent rețeaua CoopNet, un grup informal al cooperativelor agricole de dimensiuni mici și mijlocii din România, active economic și disponibile să se implice în activități de învățare.

Programul CoopNet 3.0 vine ca rezultat al eforturilor pe care Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj le-a depus încă din 2012, alături de Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) și Asociația Centrul Român de Politici Europene (CRPE), pentru a crește și a consolida sectorul cooperativelor agricole din România.