Vizite pe teren – Exemple de bună practică în gestionarea resurselor
Loading Events
  • This event has passed.

Vizite pe teren – Exemple de bună practică în gestionarea resurselor

Prin acest eveniment, ne propunem să ne întâlnim și să ne reconectăm cu cooperativele din rețeaua CoopNet, să explorăm și să analizăm diverse inițiative și oportunități din domeniul afacerilor agricole, inclusiv firme, proiecte, programe și servicii, precum și exemple de bune practici în gestionarea resurselor umane, materiale și financiare. Dorim să învățăm din experiențele membrilor și a persoanelor pe care le vom vizita, cu scopul unei evoluții personale și profesionale a fiecărui participant în parte.

  • Perioada de desfășurare: 21-23 aprilie 2024
  • Locul de desfășurare: pe raza județului Cluj; cazarea în Pensiunea La Mesteceni, Sălicea, județul Cluj
  • Intervalul de desfășurare: 21 aprilie, 18:00 – 23 aprilie, 15:00
  • Organizat de: Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj
  • Participarea deschisă doar membrilor rețelei CoopNet
Detalii despre eveniment
De la: aprilie 21, 2024 6:00 pm
La: aprilie 23, 2024 3:00 pm
Pensiunea La Mesteceni
Organizator: Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj
Nr. 86, Sălicea 407236

Hai să discutăm!

Contactează-ne!

Pentru orice întrebare, nu ezita să ne contactezi!

salut@coopnet.ro

0746 176 806

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru de informare și resurse!

Această platformă face parte din proiectul „CoopNet 3.0 – Creștem capacitatea cooperativelor micilor fermieri”, un proiect implementat în perioada mai 2023 – decembrie 2025 de către Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, în colaborare cu partenerii ei, Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) și Asociația Centrul Român de Politici Europene (CRPE), finanțat de către Romanian-American Foundation (RAF). Aceștia au inițiat în 2017 și susțin până în prezent rețeaua CoopNet, un grup informal al cooperativelor agricole de dimensiuni mici și mijlocii din România, active economic și disponibile să se implice în activități de învățare.

Programul CoopNet 3.0 vine ca rezultat al eforturilor pe care Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj le-a depus încă din 2012, alături de Fundația Centrul de Mediere și Securitate Comunitară (CMSC) și Asociația Centrul Român de Politici Europene (CRPE), pentru a crește și a consolida sectorul cooperativelor agricole din România.